Tube2mp3

Tube2mp3 1.04

YouTube mp3 downloader voor Java-telefoons

VOOR

  • Doorzoekt de immense YouTube-database
  • Slechts een paar stappen nodig
  • Download snel en van goede kwaliteit

TEGEN

  • Lelijk, chaotisch menu
  • Geen zoekfilters

Goed
7

Met Tube2mp3 download je snel en eenvoudig liedjes van YouTube naar je Java-mobieltje. De gratis downloader onttrekt de audio uit videoclips en zet deze als mp3'tje op je toestel.

Bovenin het menu van Tube2mp3 vind je een zoekbalk. Hier typ je de naam van een artiest of liedje in, waarna je op 'Search' klikt om resultaat te krijgen. Staat jouw gewenste song hiertussen, dan heb je deze binnen een mum van tijd binnengehaald. Je dient enkel een (daar zichtbare) 'captcha'-code in te voeren en even te wachten tot het woord 'Download' verschijnt.

Tube2mp3 downloadt audio op snel tempo en in zo hoog mogelijke kwaliteit. Qua gebruiksvriendelijkheid laat de mp3 downloader echter te wensen over. Het menu ziet eruit als een goedkope webpagina; sterker nog, dat is het ook letterlijk. Hierbij is vooral de chaotische zoekresultatenlijst een struikelblok. Tevens is er helaas geen enig spoor van zoekfilters.

Wil je even snel een liedje van YouTube op je telefoon zetten, dan doe je dit gemakkelijk met Tube2mp3. De app is ronduit lelijk, maar dat is van minder belang dan het feit dat Tube2mp3 wel gewoon resultaat levert.

Meeste downloads Video voor java

Meer
Tube2mp3

Download

Tube2mp3 1.04

Beoordelingen about Tube2mp3